Dünya Düzdür

Yıllardır dünyanın düz olduğunu söylüyoruz ama kimseyi inandıramıyoruz. Hatta bu konuda Mehmet Raşit Küçükkürtül uzunca bir yazı yazmış ve bu  çeşitli konferanslarında dünyanın düz olduğunu delilleriyle açıklamıştı. Küçükkürtül 2014 yılında yazdığı söz konusu yazısında; “Avrupalılar neden her şeyi kendileri bulmuş ve onlardan önce doğru düzgün icat yokmuş gibi hareket ediyor? Hâlbuki pek çok şeyi geçmişten öğrendiler ve kendi doğrularını defalarca elleriyle yıktılar. Heisenberg’in Belirsizlik İlkesi’nden Einstein’in İzafiyet Teorisi’ne birçok gelişme, kibirli modern bilim için özgüven kırıcıydı.” demiş ve dünyanın düz olduğunu yine dünyaya haykırmıştı.

Ve tarih 2017 Kasım. Sonunda bizim gibi düşünen birileri ses verdi.

ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde, 9-10 Kasım 2017 tarihleri arasında “Uluslararası Düz Dünya Konferansı” düzenlendi. Dünyanın düz olduğuna inananlar tarafında düzenlenen konferansta dünyanın yuvarlak olduğu yalanının şeytan tarafından ortaya atıldığı gerçeği dillendirildi.

Dünyanın düz olduğuna dair farklı tezlerin ortaya konduğu ve yaklaşık 400 akıllı kişinin katıldığı konferansta “NASA’nın ve diğer bilimsel kurumların, dünyanın sahte resimlerini yayımladığını, dünyanın düz olduğu gerçeğinin halktan saklandığı” savunuldu. Ayrıca dünyanın yuvarlak olduğu yalanının arkasında insanları dinden soğutma fikrinin olduğunun dile getirildiği konferansta “Nasa ve Diğer Uzay Yalanları” başlıklı tez dikkat çekiciydi.

“Düz Dünya’ teorisinin bilim adamları tarafından ele alınması gereken bir teori” olduğunun altının çizildiği konferans 2018 yılında tekrar düzenlenecek.

Yıllardır savunduğumuz bu gerçeğin ABD’deki 400 kişi tarafından geç de olsa fark edilmesi bizi sevindirdi. Darısı yedi milyarın başına…

Edebifikir Haber Ajansı

DİĞER YAZILAR

1 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir